menu

The Blackham Mansion Haunting - Michael Richan (2015)

Alternatieve titel: The Downwinders 4

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

260 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Blackham Mansion was gebouwd naast een kerkhof, en dat had een reden. De spiritualisten die zich hier verzamelden om contact te leggen met de doden wisten de overledenen slechts enkele meters verwijderd. Door de jaren heen werden ze zeer succesvol in het opwekken van de doden en navraag te doen over het leven na de dood. Te succesvol! Deem, een begaafde negentienjarige, ontdekt dat het reeds lang verlaten huis geheimen bevat die ze moet onderzoeken. Ze raakt verbonden met het ongewone huis dat zich uit de wind bevindt, waar jaren geleden het merendeel van de radioactieve neerslag van Nevada's kernproeven neersloeg. Als resultaat daarvan is Blackham Mansion geen gewoon spookhuis. De entiteiten erbinnen, sommigen behulpzaam, anderen monsterlijk afzichtelijk, zijn dingen waar ze nog nooit mee te maken heeft gehad. Haar vrienden Winn, Carma en David proberen te helpen, maar de krachten in het huis overweldigen hen allen. Winn en Deem komen oog in oog te staan met een afschrikwekkende realiteit: Wees voorzichtig met de oplossingen waar je op hoopt; soms is de remedie erger dan de kwaal ...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Ook hier blijkt weer de fantasie van de schrijver. Ook dit is weer geen gewoon spookhuis, maar een soort Matryoshka van huizen die in elkaar schuiven, en iedere keer als je bepaalde deuren doorgaat kom je in een soort kopie van het origineel terecht die net weer even iets anders is. Dit is een boek uit de Downwinders-serie, de vierde om precies te zijn, en het eerste dat ik ervan las. (ik had even niks anders )
Ik vind deze serie eigenlijk interessanter dan 'The River', maar misschien omdat de personages iets sympathieker zijn. Ik ga hier zeker meer van lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:51 uur

geplaatst: vandaag om 20:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.