menu

Grey - E L James (2015)

mijn stem
3,50 (6)
6 stemmen

Engels
Erotisch / Romantiek

576 pagina's
Eerste druk: Arrow Books, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Chistian Grey heeft alle zaken onder zijn controle; zijn wereld is netjes, gedisciplineerd en volkomen leeg – tot de dag dat Anastasia Steele zijn kantoor binnenloopt in een wirwar van goedgevormde ledematen en dwarrelend bruin haar. Hij probeert haar te vergeten maar in plaats daarvan wordt hij meegesleurd in een storm van emoties die hij niet begrijpt en niet kan weerstaan. In tegenstelling tot elke vrouw die hij hiervoor heeft gekend lijkt de verlegen, wereldvreemde Ana dwars door hem te kijken – voorbij het zakelijke wonderkind en de levensstijl van het appartement op de bovenste etage naar het koude, gewonde hart van Christian. Zal met Ana samen zijn de verschrikkingen van zijn jeugd verjagen die elke nacht nog Christian achtervolgen? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwang om te controleren en de zelfhaat die zijn ziel vult dit meisje wegjagen en de tere hoop vernietigen die ze hem biedt?

zoeken in:
avatar van PeterW
PeterW (crew)
Komt hier nou echt geen eind aan?

ags50
Vond het gewoon een mooie kaft en waarom zouden wij heren de zaken niet eens door zijn ogen mogen bekijken?

avatar van the Cheshire cat
Ik dacht dat zij haar hoogtepunt al had bereikt.

avatar van Donkerwoud
Gaat dit nou ook drie boeken door dan?

ags50
Wie weet, zo in de trant van Grey, Dawn Grey en Charcoal Grey. Afwachten maar.

avatar van Donkerwoud
Ik dacht eerder Grey, Greyer, Greyest.

avatar van eRCee
Waarom zo somberen? Misschien wordt het wel Grey, Light-Grey, White. Of: Grey, Grey-Light, Grey-Zero. Of zelfs: Grey, Guy, Gay. Het kan nog alle kanten op.

PS: klik.

ags50
Heb die titel al eens voorbij zien komen, maar houd niet zo van dat soort afleidingen. Zal toch eens de zaak heroverwegen en wie weet het boek toevoegen, tenzij iemand anders me vóór is.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:36 uur

geplaatst: vandaag om 05:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.