menu

The Diablo Horror - Michael Richan (2014)

Alternatieve titel: The River 7

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

220 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Diablo is een klein dorp, twintig huizen gebouwd tegen een klif aan de basis van een enorme dam. Die huizen zijn allemaal hetzelfde, op één na: dat ene dat geplaagd wordt door een gruwelijke en bloedige misdaad die zich keer op keer herhaalt. Steven probeert een deal af te wikkelen die hij met een demon gesloten heeft voordat hij zijn zoon van St. Thomas kon redden. Dit leidt hem, samen met zijn vader en zoon, naar het huis in Diablo. Niet voorbereid op de machtige entiteiten in het huis, ontdekt Steven al snel dat hij een fatale fout heeft gemaakt. Eliza voegt zich bij hen in een poging het machtigste kwaad dat ze ooit ontmoet hebben te bestrijden.

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
De soap gaat verder: De hebzucht van de demon die Steven in zijn macht heeft, heeft Jasons dood veroorzaakt. Steven zweert zijn zoon te zullen wreken, en om dit te kunnen bereiken sluit hij een deal met een andere demon. Deze is erop uit om zijn rivaal uit de weg te ruimen, en hij weet dat Steven de macht heeft demonen te kunnen doden.

De personages in deze serie(s) komen voor problemen te staan waar ieder ander geen raad mee zou weten, hier is er altijd weer iemand die iemand kent, die weer iemand kent, die weet hoe de zaken aangepakt moeten worden. Het blijft lachen.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:31 uur

geplaatst: vandaag om 10:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.