menu

A Haunting in Oregon - Michael Richan (2013)

Alternatieve titel: The River 2

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Griezel

220 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Mason Manor, weggestopt in de bossen van Oregon, is historisch, mooi en vol met spoken. Het landhuis, gebouwd in 1850, is nu een bed & breakfast en wordt gerund door Pete en Sarah. Eens was het een geweldige plek om te vertoeven, nu echter niet meer. De gasten overleven de nacht niet en worden de volgende morgen gevonden in een plas bloed. Pete en Sarah wenden zich tot een oude vriend, Roy, die een gave heeft. Roy en Steven gooien zich op het mysterie en ontdekken dat de dingen erger zijn dan ze lijken. Ze hebben gruwelijke ontmoetingen met de geesten van het huis en ontdekken dat er een sinistere kracht aan het werk is ...

zoeken in:
avatar van PeterW
3,5
PeterW (crew)
In het tweede deel van de River-serie gaan we verder met de avonturen van Steven en zijn vader Roy. Dit keer worden ze door een vriend van Roy ingeschakeld om zijn landhuis, dat gebruikt wordt als B&B, te onderzoeken vanwege vreemde sterfgevallen en rare gebeurtenissen. Op zich biedt dit boek wat meer dan het eerste deel, alleen kon ik me niet aan de indruk onttrekken dat de schrijver een fan was van "Grimm". Vreemde wezens die azen op het bloed van de levenden, een handgeschreven boek dat van vader op zoon werd doorgegeven, en dat door de huidige bezitter werd aangevuld, en waar dan ook alles in staat wat men zou moeten weten over bepaalde situaties. En wanneer men er met het boek niet uitkomt is er altijd wel iemand die weet hoe iets opgelost moet worden, of die iemand kent, die weer iemand kent, die met een oplossing aan komt dragen. Allemaal erg handig.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:55 uur

geplaatst: vandaag om 00:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.