menu

The Haunting at Grays Harbor - Michael Richan (2015)

Alternatieve titel: The River 8

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Griezel

270 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Het nieuwe huis van Barbara en haar familie kijkt uit op de mooie, donkere wateren van Grays Harbor. Ze wonen zo dicht bij de oceaan dat ze 'm vanaf de voordeur kunnen ruiken. Van buiten lijkt het huis perfect. Maar wat binnen betreft heeft Barbara al drie priesters laten komen, en de laatste staat al op het punt om de handdoek in de ring te gooien. De verkillende verschijningen in het huis terroriseren haar dochters, en de lokale clerus. Barbara is wanhopig op zoek naar hulp. Steven heeft de "gave", en samen met zijn vader Roy heeft hij aangeboden te komen helpen, maar een een ingehuurde bende spokenjagers uit Seattle loopt in de weg en maakt de dingen alleen maar erger. Als Steven een vreemd object in Barbara's huis vindt, realiseren hij en Roy zich dat de spokenjagers op het punt staan een serie gebeurtenissen in gang te zetten die de zaken van de familie nog veel erger zullen maken...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,5
PeterW (crew)
Steven en Roy worden door een priester ingeschakeld om een einde te maken aan de gruwelijke spokerijen die een gezin in het kleine plaatsje Grays Harbor het leven zuur maken. Verschillende priesters zijn al weggevlucht, en ook deze heeft het opgegeven. De echtgenoot heeft een spokenjagersbedrijf ingehuurd, maar diens behandeling heeft de zaak alleen maar verergerd. Het blijkt dat er een defect apparaat vanuit een ander spookhuis in hun huis terecht is gekomen wat de verstoringen veroorzaakt; en erger nog: het bestaan van Eximere wordt hierdoor bedreigt! Ik besterf het als er wat met Eximere gebeurt! Handen af van Eximere!!! Waaaaaaaahhh!!!

Gast
geplaatst: vandaag om 05:40 uur

geplaatst: vandaag om 05:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.