menu

Blood Oath, Blood River - Michael Richan (2014)

Alternatieve titel: The Downwinders 1

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

338 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Downwind: het gebied van de VS dat de meeste radioactieve straling van atoomproeven heeft opgevangen. Het resultaat hiervan is dat de bewoners kankers en geslachtsmisvormingen hebben ontwikkeld; zo ook de wezens in de River, de plek waar mensen met de "gave" dingen zien die anderen niet zien. De twintig jaar oude Deem heeft de gave, maar ze staat er alleen voor zonder haar mentor, wijlen haar vader. Deems familie is nu het doelwit van een vreemd wezen dat op hun dak klimt en het huis infecteert met vergif. Met behulp van de charismatische Winn probeert Deem de aanvallen tegen te houden, maar dit is pas het begin van alle ellende ...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Het eerste eigen verhaal van Winn en Deem. Tijdens een excursie met een bus worden ze gevolgd door een wezen dat met de bus meerent. Wanneer Deem het recht in de ogen kijkt blijkt het iets in haar achter gelaten te hebben wat zich uit in een soort blaar. Na wat onderzoek blijkt het wezen een mens te zijn die een pakt gesloten heeft met een kwaadaardige sjamaan. Er zit voor Deem en Winn niks anders op dan af te rekenen met beiden. Daarnaast moeten ze hun strijd voeren tegen een geheime raad van de mormoonse sekte.

Een tamelijk lijvig begin van de nieuwe Downwindersserie, met in de hoofdrollen Deem en Winn waarmee we in 'Devil's Throat' al kennis maakten.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:10 uur

geplaatst: vandaag om 13:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.