menu

At Bertram's Hotel - Agatha Christie (1965)

Alternatieve titel: In Hotel Bertram

mijn stem
3,36 (22)
22 stemmen

Engels
Detective

204 pagina's
Eerste druk: Collins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Het van ouds bekende Hotel Bertram is deftig, niet in het oog lopend, en rustig, maar duur. Zijn clientele bestaat uit de hogere rangen van de Anglicaanse geestelijkheid, douairieres uit de provincie die een poosje naar Londen komen, en meisjes van dure kostscholen op weg naar het ouderlijk huis om vakantie door te brengen. Hotel Bertram is inderdaad keurig. Een tikje te keurig om helemaal echt te zijn? Dat begint Miss Jan Marple zich al gauw af te vragen...

zoeken in:
avatar van Grovonion2
3,5
Weeral een vlot en stijlvol misdaadmysterie van de Dame, perfect tijdens het verlof onderweg. Het begint redelijk a-typisch, want heel lang gebeurt er geen moord en is het eerder een misdaad mis-en-scene. Minder vind ik dat de rol van Mrs. Marple redelijk beperkt is, wat spijtig genoeg vaker voorkomt in de Marple serie.

avatar van Jason82
3,0
Redelijk lastig te volgen verhaal, wat uiteindelijk leidt tot een misdaad en het oplossen ervan. Dit werk zal me niet heel lang bijblijven vermoed ik.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:10 uur

geplaatst: vandaag om 13:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.