menu

Dwaallicht - Josha Zwaan (2015)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Nederlands
Sociaal

Eerste druk: Anthos, Amsterdam (Nederland)

In ''Dwaallicht'' wordt Marthes leven beheerst door angsten en wanen. Haar man Barend kijkt machteloos toe en hun kinderen zorgen inmiddels meer voor hun moeder dan zij voor hen. Tijdens een vakantie escaleert de situatie en Barend vertrekt met de kinderen. Marthe belandt in een psychose en zwerft wekenlang door Amsterdam. Heel voorzichtig leert ze zichzelf te accepteren en een sprankje zelfvertrouwen groeit. Maar past zij nog in het leven van haar gezin?

zoeken in:
avatar van Lalage
4,0
Binnen een paar dagen heb ik dit uitgelezen. Het is niet dik, maar nu ik erop terugkijk, zie ik eigenlijk pas hoe rijk het is: het gaat over muziek en poëzie, ouders en kinderen, grote liefde, religie, psychiatrische ziekte, leven op straat, natuur. Josha Zwaan verstaat de kunst om op een toegankelijke manier over zware thema’s te schrijven.

Dwaallicht – Josha Zwaan | Lalagè leest - lalageleest.nl

Gast
geplaatst: vandaag om 16:45 uur

geplaatst: vandaag om 16:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.