menu

Fiskarnir Hafa Enga Fætur - Jón Kalman Stefánsson (2013)

Alternatieve titel: Vissen Hebben Geen Voeten

mijn stem
geen stemmen

IJslands
Streek/Familie / Sociaal

358 pagina's
Eerste druk: Bjartur, Reykjavik (IJsland)

'Vissen hebben geen voeten' van Jon Kalman Stefánsson gaat over Ari, opgegroeid in Keflavik, een stadje dat in IJslands donkerste regio ligt. Na publicatie van twee dichtbundels en romans, en na het breken met zijn gezin, verhuist hij naar Denemarken. Voor zijn stervende vader keert hij twee jaar later terug naar het ruige landschap in het zuidoosten van IJsland. Dit is het startpunt van een verhaal dat de hele twintigste eeuw omspant: van de liefdesgeschiedenis van Ari's grootouders tot Ari's aankomst op de luchthaven van Keflavik.

zoeken in:
...stilte...
Helaas niet uitgelezen. Na zijn prachtige IJsland trilogie, is het wel teleurstellend dat er een minder goede roman op volgt. Jammer...meer van verwacht dus.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:24 uur

geplaatst: vandaag om 14:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.