menu

The Lost Sisterhood - Anne Fortier (2014)

Alternatieve titel: Het Spoor van de Amazones

mijn stem
geen stemmen

Engels
Avontuur

585 pagina's
Eerste druk: Ballantine, New York (Verenigde Staten)

Diana Morgan, expert in de Griekse mythologie, is al sinds haar jeugd gefascineerd door de Amazones. Vooral omdat haar excentrieke grootmoeder beweerde er een te zijn – voordat zij spoorloos verdween. Het enige wat Diana nog van haar heeft, is een dagboek vol mysterieuze tekens. In een opwelling gaat Diana in op een uitnodiging om een archeologische opgraving te bezoeken. Daar stuit ze op de naam van de eerste Amazonekoningin, Myrine, die de Middellandse Zee overstak in een moedige poging haar ontvoerde zusters te bevrijden van de Griekse veroveraars.

zoeken in:
Bol.com geeft geen resultaat

Hoe kom ik aan dit boek?

avatar van Abubakari
[email protected] schreef:
Hoe kom ik aan dit boek?

Überhaupt nooit bij bol.com kopen maar altijd een boekenwinkel steunen.

Maar hier is ie te koop:

https://www.boekwinkeltjes.nl/su/?qs=Anne+fortier&qt=&qo=&zip=&dist=0&lang=&tl=&img=0&shfee=0&oud=0&t=1&n=1&prijsvan=0.00&prijstot=

Gast
geplaatst: vandaag om 11:36 uur

geplaatst: vandaag om 11:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.