menu

Catching the Wolf of Wall Street - Jordan Belfort (2009)

Alternatieve titel: De Wolf van Wall Street Gevangen

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Waargebeurd

480 pagina's
Eerste druk: Bantam Press, New York (Verenigde Staten)

Na de inval van de FBI op zijn landgoed verandert het leven van de Wolf van Wall Street in een immense juridische strijd. Zijn huwelijk ligt in puin, hij dreigt zijn kinderen te verliezen en hij sluit een deal met Justitie om strafvermindering te krijgen, waarbij hij zijn beste vrienden en collega’s verraadt. Daarbij moet Jordan Belfort zijn zelfrespect zien te behouden of terug te vinden. Hoe kan de man die verantwoordelijk was voor een van de grootste schandalen in de financiële wereld ooit weer een toekomst krijgen?

zoeken in:
avatar van Slainte_Mhath
3,5
Waar ik de film kan dromen heb ik onlangs "De Wolf Van Wall Street" herlezen en mijn cijfer verhoogd.

Een aantal zaken in de film komt niet voor in het gelijknamige boek, dat komt omdat het vervolg, ofwel dit boek, het geheel daartoe vormde.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:06 uur

geplaatst: vandaag om 10:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.