menu

Although of Course You End Up Becoming Yourself: A Road Trip with David Foster Wallace - David Lipsky en David Foster Wallace (2009)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Waargebeurd / Reis

320 pagina's
Eerste druk: Broadway Books, New York (Verenigde Staten)

In maart 1996 volgde journalist David Lipsky in opdracht van Rolling Stone David Foster Wallace naar het einde van de promotietour van zijn recent verschenen boek 'Infinite Jest'. Het begint dan stilaan duidelijk te worden hoe groot de impact van het boek gaat zijn op het leven en de status van David Foster Wallace. Terwijl ze door Amerika reizen bespreken Wallace en Lipsky literatuur, popmuziek en film, depressie, ambitie, honden en waarom zij schrijven. Het artikel in Rolling Stone kwam er uiteindelijk niet, maar Lipsky hield de opnames van de gesprekken bij. Toen hij ze na de zelfmoord van Wallace in 2008 herbeluisterde, besloot hij ze te verwerken tot een boek.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:47 uur

geplaatst: vandaag om 21:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.