menu

Mocro Maffia - Wouter Laumans en Marijn Schrijver (2014)

mijn stem
3,37 (26)
26 stemmen

Nederlands
Sociaal / Thriller

224 pagina's
Eerste druk: Lebowski, Amsterdam (Nederland)

Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom? MOCRO MAFFIA vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad.

zoeken in:

avatar van mjk87
3,0
Aardig boekje. In die snel veranderende wereld zijn veel van die namen inmiddels al weer verouderd, maar aangezien de schrijvers zich richten op 1 zaak is dit boek niet verouderd (iets waar ik even bang voor was toen ik eraan begon). Dit boek is deels beschrijving van een milieu en draait dan rond 1 bepaalde liquidatie. Ik vond het wel wat rommelig geschreven. Het is niet altijd duidelijk wat waarheid is, wat door de schrijvers wat vrijelijker is beschreven, wat speculatie. Ook de vele namen en gebeurtenissen maken het er niet heel veel overzichtelijker op. Men probeert dit redelijk chronologisch te brengen, maar misschien was een reconstructie per persoon of deelonderwerp wel meer verhelderend geweest. 3,0*.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:06 uur

geplaatst: vandaag om 16:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.