menu

The Beautiful Mystery - Louise Penny (2012)

Alternatieve titel: Een Schitterend Mysterie

mijn stem
4,50 (2)
2 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Minotaur Books, New York (Verenigde Staten)

Geen buitenstaander betreedt ooit het klooster van Saint-Gilbert-Entre-les-Loups, diep in de Canadese wildernis, waar een twintigtal monniken zich wijdt aan zang en gebed. Ironisch genoeg voor een gemeenschap met een zwijgplicht, zijn de monniken wereldberoemd geworden door hun samenzang, die zo'n diepe indruk maakt dat het effect wordt aangeduid als het "schitterend mysterie". Als de beroemde koorleider vermoord wordt aangetroffen, gaat de zware kloosterpoort open voor hoofdinspecteur Gamache en inspecteur Beauvoir. Zij ontdekken onrust in de stilte, dissonanten in de ogenschijnlijke harmonie. En voor beiden staat er veel meer op het spel dan slechts een moordmysterie...

zoeken in:
avatar van MarleenB
5,0
Dit is echt een super goed boek, heb er van genoten tussen de monniken in Canada. Het was mijn eerste kenninsmaking met deze schrijfster en is me zeer bevallen dus het smaakt naar nog.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:43 uur

geplaatst: vandaag om 09:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.