menu

The Adultery Club - Tess Stimson (2007)

Alternatieve titel: De Overspelclub

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Romantiek

356 pagina's
Eerste druk: Pan Macmillan, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Het is gemakkelijk partij kiezen in een overspelsituatie als je één van de partijen goed kent. Maar aan wiens kant sta je als je te maken hebt met drie sympathieke mensen die alledrie hun eigen begrijpelijke verhaal hebben? De lezer van 'De Overspelclub' ervaart deze verwarring. Als een voyeur kijk je mee met de aardige Mal, die vol zelfspot vertelt over haar drukke leven als kok, echtgenote en moeder. In het volgende hoofdstuk leef je mee met de slimme, sexy Sara en hoop je dat ze Nicholas weet te verleiden. Dan wisselt het perspectief weer en word je deelgenoot van Nicholas’ verwarring; als hij de doortrapte Sara maar kan weerstaan. Net als de hoofdpersonen wordt de lezer heen en weer geslingerd tussen de drie partijen van deze driehoeksrelatie en onbedoeld lid van 'De Overspelclub'.

zoeken in:
3,5
Boek leest heel gemakkelijk weg en neemt je mee in de emotionele verwikkelingen van deze drie hoofdpersonen. Het hoofdvraagstuk is of een man van in de veertig weerstand weet te bieden aan een mooie jonge verleidster van in de twintig die aangenomen wordt op zijn advocatenkantoor. Hij (Nicholas) is een gerenommeerd echtscheidingsadvocaat en partner in de firma en zij (Sara) komt het vak onder zijn leiding leren. Twee grote problemen komen aan de orde: ontrouw worden in een huwelijk en liefde laten ontstaan op de werkvloer. De emotionele problemen worden adequaat beschreven. Soort betere chicklit.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:44 uur

geplaatst: vandaag om 11:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.