menu

Communion - Frank Lauria (1977)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Griezel

179 pagina's
Eerste druk: Bantam, New York (Verenigde Staten)

Communion gaat over de moord op een jong meisje genaamd Karen Spages. Karen, de wederhelft van een paar zusters, wordt aan het begin van haar eerste communie op brute wijze in haar kerk vermoord. Velen geloven dat haar ondeugende twaalf jaar oude zus Alice verantwoordelijk is, terwijl Alice ervan overtuigd is dat Karen teruggekeerd is uit de dood om verdere misdaden te plegen, haar communiejurk en een slagersmes dragende. Haar gescheiden ouders Catherine en Dominic geloven dat ze onschuldig is en proberen te achterhalen wat er echt gaande is.

zoeken in:
avatar van alexspyforever
3,5
Het boek is een goede mix van drama en griezel. Het boek is eigenlijk een jaar later gepubliceerd dan de gelijknamige film die ook bekend staat als "Alice, sweet Alice" en "Holy Terror". Het boek is een heel goede aanvulling op de film die een uitstekende toelichting geeft bij de hoofdpersonages die de film toch regelmatig ontbeert. Voor zover ik weet is dit boek niet in andere talen vertaald en zijn er ook geen herdrukken.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:09 uur

geplaatst: vandaag om 20:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.