menu

The Vampire Diaries: Stefan's Diaries: Origins - L.J. Smith (2010)

Alternatieve titels: The Vampire Diaries: Stefans Dagboeken: Oorsprong | The Vampire Diaries: Stefan's Diaries #1

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Jeugdboek
Griezel

237 pagina's
Eerste druk: HarperTeen, New York (Verenigde Staten)

Stefan en Damon Salvatore zijn onafscheidelijk, tot ze Katherine ontmoeten, een mysterieuze schoonheid die hun wereld op zijn kop zet. Stefan en Damons hechte band verandert in dodelijke rivaliteit als zij naar Katherines gunsten dingen. Maar Katherine heeft een geheim: ze is een vampier en heeft zich voorgenomen de broers ook in vampiers te veranderen, zodat ze tot in de eeuwigheid samen kunnen zijn

zoeken in:
4,0
Komt niet overeen met de originele serie. Jammer. Wat me onmiddellijk opviel aan dit boek was de schrijfstijl. Wat een verbetering ten opzichte van de twee voorgaande boeken! Hebben ze in Amerika een andere ghostwriter (E.L. James is allang niet meer de auteur) in de arm genomen of een nieuwe redacteur aangenomen? Ik weet het niet, maar het is een hele verbetering! Ik had weer plezier in het lezen van deze serie! Voor echte fans is het daarnaast ook erg leuk dat er nog meer inzicht in het verleden wordt gegeven. Het geeft bepaalde personages die we al eerder op tv zagen dan in het boek, meer kleur. Enkele nieuwe figuren verschijnen ten tonele en dit breidt de spannende wereld van The Vampire Diaries alleen maar meer uit. Wist je bijvoorbeeld dat Stefan klaarblijkelijk verloofd is geweest voor hij Catherine ontmoette en voor hij in een vampier veranderde? Nee! Ik wil maar net zeggen. Fans van The Vampire Diaries: lezen dus!

Gast
geplaatst: vandaag om 14:22 uur

geplaatst: vandaag om 14:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.