menu

The Vampire Diaries. Stefan's Diaries: Bloodlust - L.J. Smith (2011)

Alternatieve titels: The Vampire Diaries. Stefans Dagboeken: Bloeddorst | The Vampire Diaries: Stefan's Diaries #2

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Jeugdboek
Griezel

225 pagina's
Eerste druk: HarperTeen, New York (Verenigde Staten)

Stefan Salvatores grote liefde heeft hem veranderd in een vampier en ze verwoestte zijn ziel. Nu dreigen hij en zijn broer Damon ontdekt en vermoord te worden. Ze vluchten naar New Orleans, maar daar worden ze voor nog grotere gevaren gesteld: de stad wemelt van de vampiers en vampierjagers. Zal Stefans onsterfelijke ziel voor eeuwig verdoemd blijken te zijn?

zoeken in:

4,0
Het geeft een leuk inzicht hoe het allemaal begonnen is voordat ze de serie van zowel het boek als de serie begonnen zijn. Ook zijn ze daar wel op het verleden ingegaan maar niet zo uitgebreid als hier beschreven wordt. Ik vind deze boeken fijner lezen dan de vampire diaries boeken. Het leest makkelijk weg en voor je het weet is het boek *helaas* weer uit.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:57 uur

geplaatst: vandaag om 17:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.