menu

A Tap on the Window - Linwood Barclay (2013)

Alternatieve titel: Een Tik op het Raam

mijn stem
4,06 (8)
8 stemmen

Engels
Thriller

512 pagina's
Eerste druk: New American Library, New York (Verenigde Staten)

Sinds de tragische dood van hun zoon zijn privédetective Cal Weaver en zijn vrouw uiteengedreven, beiden verscheurd door verdriet. Tijdens een nachtelijke hoosbui vraagt een tienermeisje Cal om een lift. Hij weet dat het voor een veertiger geen goed idee is om daarop in te gaan, maar hij stemt toch toe. Dat is zijn eerste grote fout. Door zijn beslissing belandt Cal in een nachtmerrie vol pijn en verdenkingen. Er is iets grondig mis in Griffon. Er zijn te veel geheimen, te veel leugens en doofpotten. Cal besluit ze een voor een bloot te leggen. Dat is zijn tweede grote fout.

zoeken in:
avatar van AmazingPP
5,0
Ik klap net de laatste van Linwood Barclay dicht: Een tik tegen het raam. MENSEN! Wat een geweldig boek!!! Direct vanaf het eerste hoofdstuk zit je met vragen in je hoofd waarvan je perse het antwoord wilt weten en je wil maar één ding: LEZEN! Dit is het zesde boek van de auteur dat ik lees en alle zes zijn ze vijf uit de vijf sterren waard. De man kan schrijven als een tierelier! Hou je van Coben, Gerritsen, Slaughter of Connely? Dan zeker Barclay lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:41 uur

geplaatst: vandaag om 15:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.