menu

The Cutting Room - Jilliane Hoffman (2012)

Alternatieve titel: De Snijkamer

mijn stem
4,38 (4)
4 stemmen

Engels
Thriller

410 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Het lichaam van een verdwenen studente wordt gevonden in een vuilcontainer. Een afschuwelijk einde voor een jonge vrouw, maar dat is nog niets vergeleken met de horror die zij heeft moeten doormaken in haar laatste uren: gedrogeerd en gemarteld voor het plezier van een online publiek van zieke sadisten. Rechercheur Manny Alvarez en de jonge, ambitieuze assistent officier van justitie Daria DeBianchi moeten samenwerken om de zaak op te lossen. Hun onderzoek legt een nieuw patroon bloot tussen een verbijsterend aantal onopgeloste moorden en vermissingen door het hele land - en hun enige aanwijzing is de getuigenis van veroordeelde seriemoordenaar William Bantling. Hij is persoonlijk bekend met de gruwelijke praktijken van de organisatie achter deze misdaden. Bantlings informatie is te koop: hij wil zijn terdoodveroordeling ongedaan gemaakt zien. Maar voor Manny en Daria is dit pas het begin van de nachtmerrie, en wat betekent dit voor officier van justitie C.J. Townsend?

zoeken in:
avatar van ellebel
5,0
Gewoon steengoed.

avatar van Arkan
4,5
Het 1e deel in de reeks "Vergelding" was een absolute topper, een thriller die alles had wat bij een thriller hoort.
Het 2e deel, "De laatste getuige" was zeker niet slecht, maar toch een beetje een afknapper na het vorige super spannende boek.
En met dit 3e deel in de reeks staat Hoffman er weer helemaal.

Ook deze ijzingwekkende thriller met aanklager C.J. Townsend en rechercheur Dominick Falconetti (waarin ze niet meer de hoofdrol spelen), is weer een ware pageturner waarin de spanning zich blijft opbouwen. Huiveringwekkend, bloederig, angstaanjagend.


Het verhaal wordt wederom in korte hoofdstukken uit de doeken gedaan, het heeft net als de andere boeken een mooie cover en het verhaal eindigt met een geweldige cliffhanger.
Zeer zeker benieuwd naar het volgende deel.


Er wordt regelmatig verwezen naar gebeurtenissen uit de vorige boeken, het is dan ook niet echt nodig om ze op volgorde te lezen, toch is het raadzaam om echt alles mee te krijgen.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:18 uur

geplaatst: vandaag om 15:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.