menu

The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon - Brad Stone (2013)

Alternatieve titel: Mr. Amazon: De Onstuitbare Ambitie van Jeff Bezoz

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Engels
Biografie / Waargebeurd

384 pagina's
Eerste druk: Little, Brown & Company, New York (Verenigde Staten)

Wat Steve Jobs was voor Apple is Jeff Bezos voor Amazon. Bezos werkte als dikbetaalde Wall Street-handelaar, maar durfde in de begindagen van het internet opnieuw te beginnen als ondernemer met een magazijn in zijn garage. Die gok werd beloond. Zijn bedrijf Amazon maakte in de afgelopen twintig jaar een onwaarschijnlijke groei door: van online boekhandel naar ’s werelds grootste warenhuis. Brad Stone beschrijft de fascinerende geschiedenis van Bezos als ondernemer en laat zien hoe de ontwikkeling van het bedrijf vervlochten is met diens grootse ideeën over competitie en innovatie. Hij sprak met Bezos zelf en met een groot aantal (voormalige) Amazon-medewerkers en geeft een inkijkje in een bedrijfscultuur van gedurfde investeringen en meedogenloze ambitie.

zoeken in:
avatar van liv2
Afgelopen maandag verscheen een recensie van de hand van Bezoz's vrouw MacKenzie op amazon.com. In de recensie beschuldigt ze schrijver Brad Stone ervan te veel onjuistheden in het boek verwerkt te hebben. Bovendien zou hij technieken gebruikt hebben die de grenzen van de non-fictie ver overschrijden.


Amazon.com: Profile For MacKenzie Bezos: Reviews

Gast
geplaatst: vandaag om 13:44 uur

geplaatst: vandaag om 13:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.