menu

Saints of the Shadow Bible - Ian Rankin (2013)

Alternatieve titels: Inspector Rebus #19 | Malcolm Fox #4

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Detective

336 pagina's
Eerste druk: Orion, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Rebus onderzoekt een auto-ongeluk als hij hoort dat een zaak van dertig jaar geleden wordt heropend. Rebus' team van destijds wordt ervan verdacht een moordenaar aan justitie te hebben helpen ontsnappen. Malcolm Fox moet de waarheid zien te achterhalen. Heden en verleden staan op het punt te botsen. Wat heeft Rebus te verbergen? En aan wiens kant staat hij eigenlijk? Zijn collega's van destijds noemden zichzelf de "Heiligen", en hebben een pakt gezworen op wat de "Schaduwbijbel" werd genoemd. Maar de tijden zijn veranderd en de misdaden uit het verleden blijven niet langer verborgen, en zouden wel eens een rol in het heden kunnen gaan spelen, zeker nu Schotland zich opmaakt voor een referendum over onafhankelijkheid.

zoeken in:
PQV00
Bevat tevens het korte Rebus-verhaal 'Dead and Buried' dat, hoewel geschreven in 2013, het allereerste verhaal van John Rebus is. Dit verhaal eindigt ook met een verwijzing naar de 'Saints of the Shadow Bible'.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:45 uur

geplaatst: vandaag om 15:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.