menu

De Schaatser - Nando Boers (2013)

mijn stem
0,50 (1)
1 stem

Nederlands
Sport

176 pagina's
Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland)

In 'De schaatser' nemen bekende schaatsers uitgebreid de tijd om met Nando Boers te praten over hun drijfveren, hun angsten, hun pijn en vooral het leven onder hoogspanning tijdens belangrijke wedstrijden. Hij ondervroeg ze urenlang over wat schaatsen voor hen betekent. De gesprekken nemen soms een verrassende wending: waarom bidt Michel Mulder onder de douche, wat is er volgens Ireen Wüst zo verschrikkelijk aan paardendekens, hoe zwaar zijn de zomers voor Stefan Groothuis en eet Sven Kramer het snoepje op het kussen van zijn hotelbed nu wel of niet op?

zoeken in:
avatar van Koios
0,5
Voegt geheel niets toe aan wat we weten van de negen geinterviewde schaatsers. De tekst op de achterkant "De lezer zal merken dat de sporter zich helemaal blootgeeft''. Nee, dus. Positieve uitzonderingen hierop zijn Stefan Groothuis en Markt Tuitert. Sommige vragen zijn voorgeproduceerd, een echt gesprek ontstaat niet. Weer zo'n boek dat snel geschreven en vooral verkocht moest worden in de aanloop naar Sotsji 2014.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:21 uur

geplaatst: vandaag om 08:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.