menu

Trust Me Once - Jan Coffey (2001)

Alternatieve titel: Tot op het Bot

mijn stem
2,50 (2)
2 stemmen

Engels
Thriller / Romantiek

408 pagina's
Eerste druk: Mira, Toronto (Canada)

Na haar terugkeer van een reis naar het buitenland ontdekt advocate Sarah Rand dat de kranten vol staan met verslagen over een moord – op haar! Verbijsterd stelt ze vast dat het echte slachtoffer haar vriendin Tori is, die tijdens haar afwezigheid in haar appartement logeerde. Niemand weet dat Sarah nog in leven is, behalve dan de moordenaars misschien. Ten einde raad zoekt Sarah antwoorden op haar vragen. 'Waarom wordt haar baas, een vooraanstaand rechter, de moord in de schoenen geschoven?'. 'Wat heeft zij, of weet zij in hemelsnaam dat zo belangrijk is dat iemand haar ervoor wil vermoorden?'. 'Welke rol speelt haar ex-verloofde in dit angstaanjagende spel?'. Terwijl het gevaar steeds dichterbij komt, wordt Sarah gedwongen de hulp van Owen Dean in te roepen, een man die ze nauwelijks kent en die zijn eigen geheimen heeft. Maar als ze in leven wil blijven, heeft ze iemand nodig die ze kan vertrouwen. Toch?

zoeken in:
avatar van Boenga
2,5
Als thriller is Trust Me Once degelijk. Geen spectaculaire verrassingen, geen ondraaglijke spanning, maar wel gewoon degelijk. Je kijkt er als lezer met plezier naar uit om verder te gaan met het verhaal.
Het romantiek-gedeelte daarentegen... De meest hartstochtelijke omhelzingen en kussen die je je maar kan voorstellen, vergezeld van onbeschrijfelijke begeertes en nooit eerder in de geschiedenis geziene gevoelens van liefde en aantrekkingskracht - zo uit de goedkoopste Harlequinroman geplukt. Jammer, anders was het 3,5 ipv 2,5 geworden.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:19 uur

geplaatst: vandaag om 11:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.