menu

Vraagstukken - Renske de Greef (2013)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Humoristisch

176 pagina's
Eerste druk: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam (Nederland)

Bent u een Telaatkomer of juist een Tevroegkomer? Zijn dolfijnen werkelijk zo vrolijk, of hebben ze heel andere plannen met ons? Wat gebeurt er in de sm-huisjes in het vakantiepark van Staphorst? Als u een kat aait, hanteert u dan liever de Stoeitechniek of de Oogbolblootlegger? Waarom zie je zo weinig vrouwen die langer zijn dan hun geliefde? En hoe gaat het eigenlijk verder met de arme marktverkoper in een James Bond-film, die door een wilde achtervolgingsscène zijn hele kraam in puin ziet liggen? Renske de Greef verwondert zich, stelt vragen en suggereert oplossingen .

zoeken in:
avatar van mjk87
3,5
Of hoe krijg je een smiley in een bericht met haakjes (zonder dat het lijkt op een smiley met onderkin:)). Heerlijke nonsens, best fijn zo 's ochtends op pagina twee in de krant. Niet elke column is even sterk of gaat net iets te ver in rare of oninteressante gedachten, maar de meesten zijn wel het lezen waard. Daarnaast kan mevrouw ook wel schrijven natuurlijk. 3,5*.

avatar van liv2
De stoeitechniek of de oogbolblootlegger

Gast
geplaatst: vandaag om 12:43 uur

geplaatst: vandaag om 12:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.