menu

The Stress of Her Regard - Tim Powers (1989)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel / Fantasy

392 pagina's
Eerste druk: Ace, New York (Verenigde Staten)

Als Michael Crawford zijn bruid bruut vermoord in hun bruidsbed vindt, is hij gedwongen te vluchten. Niet alleen om zijn onschuld te bewijzen, maar ook om de dodelijke omhelzing van een vampier te vermijden, die hem als haar ware bruidegom heeft gekozen. Hij slaat de handen ineen met Keats, Byron en Shelley op een wanhopige reis kriskras door Europa op zoek naar bevrijding van zijn wraakzuchtige minnares, die hem in zijn dromen plaagt en niet zal rusten totdat ze alles wat hij liefheeft vernietigd heeft ...

zoeken in:
avatar van dallben
4,0
Erg goed boek van Tim Powers met een originele insteek op de mythe van de vampier. Powers combineert opnieuw veel bekende Romantische dichters met historische feiten zoals de Oostenrijkse invasie van Italië. Historische feiten, gedichten en het verhaal van de hoofdpersoon gaan naadloos in elkaar over.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:54 uur

geplaatst: vandaag om 10:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.