menu

The Body Farm - Patricia Cornwell (1994)

Alternatieve titel: Modus Operandi

mijn stem
3,46 (12)
12 stemmen

Engels
Thriller

351 pagina's
Eerste druk: Scribner, New York (Verenigde Staten)

Een slaperig stadje in de bergen van North Carolina wordt ruw opgeschrikt door de moord op een elf-jarig meisje. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta en rechercheur Pete Marino vermoeden dat de moord het werk is van een gevreesde seriemoordenaar. Voor Kay word de zaal nog gecompliceerder als blijkt dat haar nichtje Lucy, geniaal met computers, zich bij de FBI behoorlijk in de nesten heeft gewerkt...

zoeken in:
3,0
Ik heb het als e-book gelezen, helaas met zeer veel fouten erin. Toch uitgelezen omdat het best spannend bleef. Helaas had het zo'n bijzonder slecht einde, dat ik ben gaan nakijken of er niet een hoofdstuk miste. Waardeloos omdat de scene ergens middenin stopt, een hele hoop onbeantwoord blijft, zonder dat er enige reden voor een open eind is. Frustrerend slot.
Drie sterren omdat het tot het einde wel goed was. Ik probeer nog een ander boek van haar, het schijnt dat dit het slechtste boek is. (las ik helaas achteraf)
Als het volgende boek ook zo'n einde heeft, hoeft deze schrijfster voor mij niet meer.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:41 uur

geplaatst: vandaag om 11:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.