menu

Trust Your Eyes - Linwood Barclay (2012)

Alternatieve titel: Geloof Je Ogen

mijn stem
4,07 (7)
7 stemmen

Engels
Thriller

496 pagina's
Eerste druk: NAL Hardcover, New York (Verenigde Staten)

Thomas Kilbride heeft een obsessie met Streetview op internet. Door zijn schizofrenie verlaat hij zelden zijn huis, maar via Whirl360.com reist hij zonder de deur uit te gaan. Hij prent elke straat in zijn geheugen en bestudeert elk adres dat op zijn computerscherm verschijnt. Maar dan valt zijn scherpe blik op een verontrustende weerspiegeling in een raam. Het lijkt een vrouw die wordt vermoord. Zijn broer Ray wil hem niet geloven, tot duidelijk wordt dat Thomas’ ontdekking hen beiden in gevaar heeft gebracht...

zoeken in:
avatar van AmazingPP
5,0
Dit is het zesde boek van Barclay dat ik lees en elke keer worden de boeken van hem maar beter en beter.... Dit boek is zeker zijn beste. Al in hoofdstuk een wordt je direct op een verkeerd spoor gebracht. Heb je eenmaal het eerste hoofdstuk gelezen wil je alleen maar verder en verder lezen. Met een mooi tempo werkt Barclay je naar een climax en daarna naar het verpletterende einde. Het gegeven wat je meekrijgt in het eerste hoofdstuk is één van de meest originele gegevens die je in een thriller zult tegenkomen. Hou je van thrillers en heb je alle tijd om te lezen, want stoppen kun je niet, dan is dit een aanrader van de bovenste plank. Vijf hele dikke sterren.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:37 uur

geplaatst: vandaag om 08:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.