menu

Churchill's War Lab: Code-breakers, Boffins and Innovators; the Mavericks Churchill Led to Victory - Taylor Downing (2010)

Alternatieve titel: Churchills Oorlogsmachine: De Kring Experts, Wetenschappers en Vernieuwers Die Churchill naar de Overwinning Leidde

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Historisch

368 pagina's
Eerste druk: Little, Brown, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Oorlog is de moeder van uitvinding en geen oorlog genereerde meer ongelooflijke ideeën, meer technische vooruitgang en meer sprongen vooruit in de wetenschap dan de Tweede Wereldoorlog. 'Churchills Oorlogsmachine' kijkt naar die heksenketel van vindingen die uit de Tweede Wereldoorlog zijn voortgekomen; van straalmotor tot roll-on-roll-off schip, van flying wing tot drijvende tank en van miniatuurradio tot geleide raket. Het boek beschrijft hoe Churchill zichzelf wierp op het werk van zijn ingenieurs en uitvinders, soldaten, matrozen en vliegeniers, en hoe hij zijn stempel drukte op de machines die in zijn naam werden gemaakt. 'Churchills Oorlogsmachine' geeft een onthullend beeld van Winston Churchill als een krijgsheer, een militair strateeg en als briljante, maar gekmakende leider om onder te werken. Het leven van een van de grootste mannen uit de wereldgeschiedenis wordt vanuit een nieuwe invalshoek beschreven.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:06 uur

geplaatst: vandaag om 06:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.