menu

De Perfecte Partner en Andere Spannende Verhalen - Nicci Gerrard, Sean French, Elvin Post, Esther Verhoef en Simone van der Vlugt (2006)

Alternatieve titel: De Perfecte Partner en Andere Nieuwe Spannende Verhalen

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Thriller

158 pagina's
Eerste druk: Anthos, Amsterdam (Nederland)

'De perfecte partner' bevat vier oorspronkelijke verhalen. Nicci French /'Lucide dromen': Twee stellen zien elkaar regelmatig onder het genot van een hapje en een drankje. Over het werk wordt niet gepraat, wel over hun slaapproblemen en alles wat daar mee samenhangt. Eén van de mannen heeft iets gelezen over ‘lucide dromen’, slapen met volledige controle over je dromen, een vaardigheid die enige oefening vereist. De mannelijke helft van het andere stel gaat het proberen…Elvin Post/'Meer voor minder': Miranda begrijpt er niets van: waarom valt die knapperd op haar en niet op haar veel vlottere vriendin Suzanne? Wat ook raar is dat zijn schoenen nogal afsteken bij zijn strak gesneden maatpak…Esther Verhoef/'De perfecte partner': Laura moet met lede ogen aanzien hoe haar zus Claudia en plastisch chirurg Richard Brüger – bekend van de tv – er geen genoeg van kunnen krijgen. Na Claudia’s borstvergroting en liposuctie volgen er nog diverse operaties. En Richard betaalt…Simone van der Vlugt/'Online': Nadat haar vriendin Yvonne een leuke man heeft gevonden via een datingsite, wil Ellis, 35 en gescheiden, het ook gaan proberen. En warempel, meteen nadat ze zich heeft ingeschreven heeft ze een klik met Gentleman380...

zoeken in:
avatar van gert_r
3,0
Trivia: net als onlangs nog ‘Online’ is het titelverhaal van Esther Verhoef ook uitgebracht in de serie Literaire Juweeltjes. In die uitgave heet plastisch chirurg Richard Brüger opeens Marc Wagner. Om verwarring te voorkomen met een bestaande Richard Brüger? Omdat Marc Wagner beter bekt? Voer voor literatuurvorsers!

Gast
geplaatst: vandaag om 17:44 uur

geplaatst: vandaag om 17:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.