menu

Euro.5: Aanval van het Groene Gevaar - Bert Benson (1981)

mijn stem
2,75 (2)
2 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Sciencefiction

157 pagina's
Eerste druk: Kluitman, Heerhugowaard (Nederland)

Bij de Europese Coalitie komt de merkwaardige melding binnen dat in een dor woestijngebied een geheimzinnige raket is neergestort. Er wordt een onderzoek ingesteld door leden van Sectie-3. Al direct constateren deze geselecteerde deskundigen, dat hier sprake is van een feit waarbij zij hulp behoeven. De mannen van sectie-5, die een keiharde training hebben ondergaan, om hun angst te onderdrukken, worden ingezet. Hun ervaringen zijn ontstellend. Een totaal onbekend creatuur, een groene, stinkende, zich snel bewegende drilachtige massa verslindt hun helikopter. De Euro.5 wordt ingezet en ook captain Peter de Vos en zijn bemanning zal te maken krijgen met een vijandelijk gebeuren, dat vermoedelijk niet van de planeet Aarde afkomstig is...

zoeken in:
Op zich een prachtig gegeven: een groene drilachtige massa die metaal verzwelgt. De mannen van de Euro.5 worden ingezet om dit mysterie op te helderen en komen in de grootste problemen als een monster van de drilmassa, zich aan boord tot een hels creatuur ontwikkelt en bijna de Euro.5 vernietigt. Een van die delen die ik uit herinnering een 4,0 geef. Ik had destijds meer van het boek verwacht, meer actie van de drilmassa. Zal eens proberen die deeltjes in de loop der maanden overnieuw te lezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:34 uur

geplaatst: vandaag om 23:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.