menu

De Perfecte Storm: Hoe de Economische Crisis de Wereld Overviel en Vooral: Hoe We eruit Geraken - Koen Schoors en Gert Peersman (2012)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Nederlands
Sociaal / Waargebeurd

240 pagina's
Eerste druk: Borgerhoff & Lamberigts, Gent (België)

Onze economie is de jongste jaren als een lappenpop door elkaar geschud. Eerst raasde de bankencrisis als een orkaan over de hele wereld. Kort daarop donderde de eurocrisis vanuit het Zuiden van Europa als een vloedgolf over het hele continent. Tot overmaat van ramp staat er nu een vergrijzingscrisis voor de deur waar we niet op voorbereid zijn. Samen vormen deze drie crisissen de perfecte storm. Hoe is het zover kunnen komen? Welke fouten zijn er gemaakt en door wie? Zullen we werkelijk welvaart moeten inleveren? Wat is de beste manier om dit aan te pakken? Hoe moet de Belgische en Europese economische structuur er binnen 20 jaar uitzien? Dit zijn de vragen die dit boek behandelt. De analyse is soms somber,maar toch valt er hier en daar iets te lachen. En er is licht aan het eind van de tunnel. We zullen niet zonder slag of stoot uit de economische ellende geraken. We zullen het zelf moeten doen, en liefst zo snel mogelijk, nu we er nog de kracht voor hebben.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:01 uur

geplaatst: vandaag om 07:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.