menu

Der Fremde Gast - Charlotte Link (2005)

Alternatieve titel: De Vreemde Gast

mijn stem
3,80 (10)
10 stemmen

Duits
Thriller

430 pagina's
Eerste druk: Goldmann, München (Duitsland)

Op een ochtend in juli besluit de weduwe Rebecca Brandt een eind aan haar leven te maken. Maar haar poging mislukt, want precies op die dag treffen enkele mensen elkaar in haar vakantiehuis in Zuid-Frankrijk: Maximilian Kemper, een oude vriend van haar overleden echtgenoot, en twee lifters, Inga en Marina. Kort daarop valt Marius bij een zeiltocht tijdens een storm overboord en verdwijnt spoorloos. In Duitsland berichten de kranten ondertussen over een schokkende misdaad. Een ouder echtpaar is op gruwelijke wijze vermoord. Terwijl de politie koortsachtig naar aanwijzingen speurt, beseft Rebecca dat zij de centrale figuur is in een verraderlijk, geënsceneerd spel – en dat zij in levensgevaar verkeert…

zoeken in:
avatar van Lange Jojo
2,0
Een matige thriller die teveel zwakke momenten kent. Door een tiental hoofdstukken moest ik me doorheen worstelen, delen van het verhaal die het tempo danig vertragen. Spannend bij vlagen, al kwam de plot twist wel erg voorspelbaar en het einde brengt geen enkele meerwaarde.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:26 uur

geplaatst: vandaag om 17:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.