menu

Dust Devils - Jonathan Janz (2014)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Griezel

257 pagina's
Eerste druk: Samhain, Cincinnati (Verenigde Staten)

Als de reizende acteurs zijn vrouw recruteren voor een rol, heeft Cody Wilson er geen idee van dat ze haar zouden verleiden en vermoorden. De twaalf jaar oude Willet Black was zich er ook niet van bewust dat de duivels iedereen die hij liefheeft af zouden slachten. Nu zijn Cody en Willet uit op wraak, maar ze hebben alllebei geen idee van de ware aard van hun tegenstanders. Want de acteurs zijn vampiers. Hun honger naar mensenvlees is onverzadigbaar, en hun lust naar jonge vrouwen is verterend. Zelfs als de waarheid over hun bloeddorst wordt verspreid, zou er een leger voor nodig zijn het tegen hen op te nemen. Maar het is 1885, en in de wildernis van Mexico is er geen hulp voor Cody en Willet. De twee moeten het opnemen tegen de duivels of sterven. Maar er is iets ergers dan vermoord worden door monsters. Er is verdoemenis...

zoeken in:
avatar van PeterW
4,5
PeterW (crew)
Ik moest even wennen aan het idee: vampiers in een western, maar het is me 100 % meegevallen. Ik houd eigenlijk helemaal niet van westerns, maar aan dit boek heb ik veel plezier beleefd. Het is spannend, er zit voldoende vaart in, er worden een paar hatelijke slechteriken afgebeeld... Allemaal erg leuk.

Is momenteel als e-book te koop voor 99 cent.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:20 uur

geplaatst: vandaag om 01:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.