menu

Bloedlijn - Corine Hartman (2013)

mijn stem
2,50 (9)
9 stemmen

Nederlands
Thriller

296 pagina's
Eerste druk: Karakter, Uithoorn (Nederland)

Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord door een psychopaat die zij jaren eerder achter de tralies liet verdwijnen en de man lijkt sinds zijn ontsnapping nog maar één doel te hebben: haar leven ruïneren. Na een gedwongen verlof mag Jessy bewijzen dat ze haar werk weer aan kan. De zestienjarige dochter van een kwekersgezin lijkt zelfmoord het hebben gepleegd. Al snel blijkt dat het meisje alle reden had om te leven en de rechercheur gelooft niet in zelfmoord. Jessy duikt in het leven van het kwekersgezin, maar heeft een verborgen agenda: ze grijpt de zaak aan om de kwelgeest op te sporen die haar zoon vermoordde. Het is het begin van een kat- en muisspel op leven en dood...

zoeken in:
avatar van Arkan
3,5
Ik heb een beetje een dubbel gevoel bij dit boek.

Enerzijds leest het vlot weg. Het is best een heel spannende en vooral ook originele thriller. De personages zijn mooi uitgediept en het zijn stuk voor stuk sterke karakters.

Anderzijds is het plot een beetje ongeloofwaardig, het totaal verhaal er misschien net iets over.

Dit is ook het 1e boek van de reeks over Jessica Haider, en ik hoop stiekem dat het iets betert wordt, iets minder overdreven, dan lees ik de reeks wel verder uit.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:45 uur

geplaatst: vandaag om 11:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.