menu

Warriors #1: Into the Wild - Erin Hunter (2003)

Alternatieve titel: Warrior Cats: De Wildernis In

mijn stem
4,40 (5)
5 stemmen

Engels
Jeugdboek
Natuur / Fantasy

272 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Toronto (Canada)

Rufus is een kater die bij mensen in huis woont en die nog nooit uit zijn eigen tuin is geweest. Als hij op een dag in contact komt met wilde katten, krijgt hij de kans zich aan te sluiten bij de DonderClan. Die kans grijpt hij aan. Hij wordt leerling-krijger en krijgt de naam Vuurpoot. Maar niet alle katten zijn even blij met zijn komst.

zoeken in:
Fueledable
Ik vind dit echt een prachtig boek. Totaal niet kinderachtig en mooi beschreven. Een must voor elke kattenliefhebber!

avatar van dallben
4,5
Geweldig Boek!! Ik ben al een tijd verslaafd aan de Warrior Cats boeken en toch blijf ik de eerste Into The Wild de beste vinden.

avatar van predator
4,0
Jeugdboek, maar ik heb het als volwassene met plezier gelezen. Het is GoT, maar dan de lightversie, waarbij je ook nog echt het poezengevoel krijgt. Heel knap gedaan.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:12 uur

geplaatst: vandaag om 13:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.