menu

Hotel Zero - Annette Zeelenberg (2013)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Psychologisch

304 pagina's
Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland)

Zomaar onverwacht een flinke erfenis op je bankrekening krijgen – de meeste mensen zouden daar dolblij mee zijn. Ella niet. Het geld verlamt haar. Het enige waar ze het aan uitgeeft is logeren in Hotel Zero, waar ze met het ontbijtbuffet helpt en vriendschap sluit met de eigenaar. De erfenis dwingt haar ook na te denken over de mannen in haar leven. Over de goede vriend die ze in de steek heeft gelaten maar wiens geld nu op haar rekening staat. Over haar tweelingbroer die naar Australië vertrok. En over Kees, de collega van de school waar ze als docent werkt. Wanneer Kees wordt achtervolgd door een leerlinge en Ella betrokken raakt bij een noodlottig ongeluk, kan ze het verleden niet meer ontlopen.

zoeken in:
Sharon
Soms heb je van die boeken waarvan je in eerste instantie heel veel verwacht. Zo ook bij dit boek. Op zich was het thema goed gekozen en werd het best leuk beschreven, maar ik miste diepgang en vond het eind erg open. Voor mij dus geen topper, helaas

Gast
geplaatst: vandaag om 11:30 uur

geplaatst: vandaag om 11:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.