menu

Betaalde Liefde - René Appel (2012)

mijn stem
2,50 (3)
3 stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Thriller

63 pagina's
Eerste druk: B for Books, Maartensdijk (Nederland)

In “Betaalde liefde” heeft Carla na 40 jaar huwelijk ALS gekregen. Haar terminale ziekte betekent het einde van het seksleven van haar en van haar man Hans. Laatstgenoemde gaat op zoek naar andere mogelijkheden…In “Heterdaad” wordt Ralf, getrouwd met Marloes, door buurman Vincent betrapt als hij in een café met een andere vrouw zit te vrijen. Vincent is niet te beroerd om Ralf hier mee te chanteren…In “Ongewenst bezoek” krijgt een alleenwonende man na een avondje cafébezoek thuis te maken met meer geluid dan hij zelf, overal tegenaan lopend, maakt….

zoeken in:
avatar van gert_r
2,5
Verantwoording

Het verhaal 'Betaalde liefde' werd nog niet eerder gepubliceerd en is gebaseerd op een script voor een tv-drama uit 2001. 'Heterdaad' verscheen eerder in Plus Magazine, en 'Ongewenst bezoek' is als kort verhaal eerder verschenen in het KRO-Magazine.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:54 uur

geplaatst: vandaag om 05:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.