menu

Vakantievrienden - Linda van Rijn (2012)

mijn stem
2,75 (12)
12 stemmen

Nederlands
Thriller

105 pagina's
Eerste druk: Marmer, Baarn (Nederland)

Mieke en Thom Zuidkerken grijpen de jaarlijkse kampeervakantie in Frankrijk met hun gezin aan om te proberen hun huwelijk te redden. Sinds Mieke weet dat Thom is vreemdgegaan staat hun relatie onder grote druk. Via de vakantievriendjes van de kinderen ontmoeten ze Wendy en Ewoud, met wie ze gezellig borrelen en barbecueën. Mieke voelt zich aangetrokken tot de spannende en intrigerende Ewoud en bekijkt haar eigen doorsneehuwelijk ineens met heel andere ogen. Al snel loopt de spanning op en dat heeft grote gevolgen...

zoeken in:
avatar van laurel
3,0
Boek leest lekker weg, maar is ook redelijk voorspelbaar. Daardoor voor mij ook niet echt spannend. 3* dus eigenlijk alleen voor het lekkere lezen.

2,0
Voorspelbaar!

2,0
Mwah niet heel veel aan en idd voorspelbaar. Vond t vooral een erg dun boekje. In 1uurtje uitgelezen

3,5
En toch helemaal niet zo'n gek boekje. Het leest makkelijk weg en bouwt de spanning goed op. En je leeft goed mee met de vakantieperikelen van de twee paren. Een korte, maar desondanks alleszins aanvaardbare thriller.

avatar van gert_r
2,5
m1701 schreef:
Mwah niet heel veel aan en idd voorspelbaar. Vond t vooral een erg dun boekje. In 1uurtje uitgelezen
Dan denk ik dat je dit boekje hebt gelezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:20 uur

geplaatst: vandaag om 23:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.