menu

Carrière - Dirk Ayelt Kooiman (1979)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Nederlands
Verhalenbundel
Autobiografisch

64 pagina's
Eerste druk: De Harmonie, Amsterdam (Nederland)

Dirk Ayelt Kooiman heeft naar eigen zeggen 19 jaar vertoefd op een 15-tal scholen. In totaal heeft hij een slordige 3000 uur besteed aan de bestudering van de Franse taal, maar toch kan hij in deze taal nauwelijks een biertje bestellen. Het zal de lezer dan ook niet verwonderen dat de hier beschreven carrières als padvinder, postzegelhandelaar, dienstplichtig militair, algemeen assistent op het laboratorium van een filmstudio en productiemedewerker in een plasticfabriek alle binnen vrij korte tijd op een fiasco uitliepen. In de epiloog legt hij uit waar hij uiteindelijk wel geschikt voor bleek te zijn...

zoeken in:
avatar van gert_r
2,5
Oorspronkelijk was het boekje bedoeld voor de relaties van uitgeverij De Harmonie:
Colofon

Carrière van Dirk Ayelt Kooiman met tekeningen van Jeroen Henneman, werd oorspronkelijk in opdracht van Uitgeverij De Harmonie te Amsterdam in een genummerde en gesigneerde editie van 200 exemplaren vervaardigd (…), ter opluistering van de jaarwisseling 1978-1979.

Er werd ook een handelseditie van gemaakt in een oplage van 7500 exemplaren, waarin de catalogus van de uitgeverij per 1 september 1979 was opgenomen.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:57 uur

geplaatst: vandaag om 19:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.