menu

NightWhere - John Everson (2012)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

272 pagina's
Eerste druk: Samhain Publishing, Cincinnati (Verenigde Staten)

Toen Rae het idee opperde om een ondergrondse seksclub te gaan bezoeken, knipperde Mark niet eens met zijn ogen. Dat had hij wel moeten doen. Want NightWhere is niet de gebruikelijke parenclub. 'Where' het wordt gehouden op een zekere 'night'...en alleen zij die een rode uitnodiging ontvangen weten het. Al gauw zwelgt Rae in haar lust naar pijn. Mark wordt gewaarschuwd door een mooie vreemdeling om zijn vrouw weg te halen voordat het te laat is. Maar het is al te laat. Want Rae is niet thuis gekomen. Nu zit Mark in een race tegen de klok om NightWhere opnieuw te vinden en zijn vrouw te redden van de mysterieuze Wakers die de club runnen.

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Ik dacht dat Edward Lee een zieke geest had, maar John Everson overstijgt de zaak zelfs nog, zij het wat subtieler. Dit is weer zo'n boek dat niet geschikt is voor tere zieltjes. En die worden daar gewonnen, in NightWhere. Hoewel die zieltjes niet zo teer zien. Stel je een SM-club voor waar alles kan en mag, en het alledaagse in dat genre niet goed genoeg is, dan heb je een beetje inzicht in wat er in NightWhere gebeurt. Het haalt de diepste, duisterste, verdorven fantasieën boven en laat ze werkelijkheid worden. Er zijn geen grenzen en de dood is slechts het begin. Welkom in NightWhere; als je er eenmaal bent, wil je er niet meer weg; en kun je er niet meer weg.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:14 uur

geplaatst: vandaag om 10:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.