menu

Last Sacrifice - Richelle Mead (2010)

Alternatieve titels: Offergave | Vampire Academy 4

mijn stem
4,25 (4)
4 stemmen

Engels
Jeugdboek
Fantasy

594 pagina's
Eerste druk: Razorbill, New York (Verenigde Staten)

Rose heeft altijd geleefd volgens haar eigen regels. Ze brak de wet door met haar beste vriendin Lissa weg te lopen van St. Vladimir, versloeg koningin Tatiana en werd verliefd op haar mentor Dimitri. Nu heeft de arm der wet haar achterhaald en zit ze in de gevangenis voor een misdaad die ze niet eens heeft gepleegd. De tijd dringt en Rose verkeert in levensgevaar. De grote vraag is: als je leven in het teken staat van het redden van anderen, wie redt jou dan?

zoeken in:
avatar van Dee-e
4,0
Het laatste deel van de serie. Voldeed het aan mijn verwachtingen? Enigzins. Wederom duurde het weer 300 pagina's voordat het verhaal echt begon te trekken. Maar toen de spanning eenmaal begin, was het ook weer goede spanning. Ik zag al vrij snel aankomen dat Tasha de moord op de koningin had gepleegd en het feit dat Lissa koningin zou worden en Rose met Dimitri zou eindigen, zag ik ook al van ver aankomen. Het enige verrassende was dat Jill opeens Lissa's zus bleek te zijn. Aardig verhaal.

De hele serie verdient 3 sterren. De boeken hadden veel korter en bondiger gekund. Het was veel te lang wachten op spanning. De magie was leuk en goed uitgewerkt. Rose zakte als sterk hoofdpersoon een aantal boeken in. Jammer. Ik heb genoten van de hele serie, maar ik heb ook zat betere series gelezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:59 uur

geplaatst: vandaag om 16:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.