menu

Shadow Kiss - Richelle Mead (2008)

Alternatieve titels: Schaduwkus | Vampire Academy 2

mijn stem
4,12 (4)
4 stemmen

Engels
Jeugdboek
Fantasy

443 pagina's
Eerste druk: Razorbill, New York (Verenigde Staten)

Rose weet dat een relatie met een andere hoeder onmogelijk is, want Lissa komt altijd op de eerste plaats. Maar haar liefde voor de aantrekkelijke Dimitri Belikov, die tevens haar leraar is, is steeds moeilijker te onderdrukken... Rose wordt overvallen door vreemde, grimmige stemmingen en spookachtige figuren wijzen op onheil dicht bij de ijzeren hekken van de academie. De onsterfelijke Strigoi willen wraak op Rose voor de doden die zij op haar geweten heeft. In een bloedstollende strijd moet Rose kiezen tussen leven, liefde en de twee personen die voor haar het belangrijkst zijn... Maar betekent haar keuze dat slechts een van hen zal overleven?

zoeken in:
avatar van Dee-e
4,0
Dit vond ik een van de betere delen van de serie, vooral omdat het einde zo onverwachts en eigenlijk verdrietig was. Eindelijk hadden Rose en Dimitri elkaar de liefde verklaard, en dan wordt hij een strigoi tijdens een grote reddingsactie. Dat vond ik wel heftig. Weer duurde het lang voordat de spanning kwam, dat was bij de eerdere delen ook het geval.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:34 uur

geplaatst: vandaag om 14:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.