menu

Infanta - Deon Meyer (2005)

Alternatieve titels: Duivelspiek | De Artemis Affaire | Bennie Griessel #1

mijn stem
3,41 (11)
11 stemmen

Afrikaans
Thriller

380 pagina's
Eerste druk: LAPA, Pretoria (Zuid-Afrika)

Wie is de mysterieuze persoon die het recht in eigen hand neemt? De anonieme wreker die in de pers al snel de bijnaam Artemis krijgt, omdat een getuige een vrouw met een speer meent te hebben gezien op de plek waar een vermoorde pedofiel is gevonden? De politie kan uiteraard niet passief toekijken en zet de ervaren inspecteur Benny Griessel op de zaak. Maar Griessel wordt geteisterd door zijn eigen persoonlijke problemen. Een kidnapping van een kind leidt tot de ontknoping en een schokkend einde...

zoeken in:
Cryptopsy
Dit boek las ik nadat ik 13 uur al had gelezen. Als ik zo moeten kiezen, zou ik zeggen dat ik 13 uur misschien nog net wat beter vind, maar ook 'Duivelspiek' is erg goed.

Het boek is spannend, boeiend en erg knap geschreven. Het verhaal wordt vanuit drie perspectieven verteld, maar pas aan het einde van het boek wordt duidelijk hoe de drie verhalen in elkaar grijpen. Erg knap gedaan en het levert een zeer goede thriller op.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:09 uur

geplaatst: vandaag om 00:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.