menu

My Legendary Girlfriend - Mike Gayle (1998)

Alternatieve titel: M'n Legendarische Ex

mijn stem
3,00 (11)
11 stemmen

Engels
Sociaal

356 pagina's
Eerste druk: Hodder & Stoughton, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Will Kelly is leraar Engels en heeft een zwaar weekend voor de boeg. Drie jaar geleden heeft zijn ex-vriendin het uitgemaakt op zijn verjaardag en sindsdien heeft hij geen echte vriendin meer gehad, omdat ze nooit in de buurt kwamen van zijn legendarische ex-vriendin. Will besluit om een heel weekend (het weekend van z'n verjaardag) thuis te blijven en door middelvan telefoongesprekken met onder andere zijn moeder, zijn beste vriendin en de vorige bewoonster van zijn flat zijn leven te overdenken en eindelijk eens de knoop door te hakken.

zoeken in:
3,5
Leuk boek, beetje Bridget Jones-achtig, maar dan vanuit een man geschreven.

2,5
Er zitten wel leuke stukjes tussen, maar op een gegeven moment weet je het wel. Een relatie aangaan is niet altijd makkelijk en hem volhouden zeker niet. En dan is dit boek, wat mij betreft, gewoon te lang.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:20 uur

geplaatst: vandaag om 16:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.