menu

Kill the Messenger - Tami Hoag (2004)

Alternatieve titel: Nacht en Ontij

mijn stem
3,25 (8)
8 stemmen

Engels
Detective

432 pagina's
Eerste druk: Orion Publishing Co, London (Verenigd Koninkrijk)

Fietskoerier Jace Demon moet een envelop van advocaat Lenny Lowell afleveren bij de beruchtste strafpleiter van Los Angeles. Onderweg wordt hij bijna door een auto overreden, achtervolgd en beschoten. Wie wil zo graag de envelop in bezit krijgen dat hij bereid is ervoor een moord te plegen? Jace keert terug naar het kantoor van Lowell, maar deze blijkt op barbaarse wijze om het leven gebracht. Als Jace begrijpt dat hijzelf de hoofdverdachte is, weet hij dat de sleutel tot zijn redding de envelop is die hij nog steeds in zijn bezit heeft...

zoeken in:
avatar van vampyrmaiden
2,5
dit boek is redelijk spannend, en de twist aan het eind is aardig, hoewel niet volledig verrassend. Halverwege wordt het verhaal wat slap, maar tegen het eind bouwt de spanning weer op. De dader blijft geheim tot het eind, maar als de identiteit bekent wordt is het een beetje een teleurstelling. Een boek wat aardig wegleest, redelijk de aandacht vasthoudt, maar na het lezen ook zo weer is vergeten.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:56 uur

geplaatst: vandaag om 11:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.