menu

Biggles - Air Detective - W.E. Johns (1950)

Alternatieve titel: Biggles: Vlieger-rechercheur

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Jeugdboek / Verhalenbundel
Avontuur

93 pagina's
Eerste druk: Marks & Spencer, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Zeven verhalen over de Special Air Police. In “The Case of the Black Sheep” rollen Biggles en Ginger een smokkelbende op die vanaf een schapenboerderij opereert. In ''The Case of the Visiting Sultan” komt Biggles op het spoor van een beruchte Amerikaanse gangster die de diamanten van een sultan wil stelen. In ''The Case of the Unregistered Operator” maakt Biggles een einde aan de praktijken van een bende die criminelen alibi's verschaft. Biggles vliegt naar de Balkan in “The Case of the Wounded Agent” om een agent met waardevolle documenten op te halen. In “The Case of the Brilliant Pupil” herhaalt een ervaren piloot zijn training om zo in bezit van een vliegtuig te komen voor de uitvoering van een misdadig plan. In “The Case of the Murdered Apprentice” wordt een jonge piloot vermoord als hij bij toeval op een smokkelbende stuit. Een excentrieke uitvinder steelt in ''The Case of the Stolen Aircraft'' vliegtuigen van de RAF om zo de ontwikkeling van een nieuw vliegtuig te financieren.

zoeken in:
ags50
In de chronologie van Biggles’ leven is dit deel 44.
Het wordt voorafgegaan door Biggles follows on en gevolgd door Biggles and the black raider.
De vertaling in het Nederlands is niet verschenen in de serie Biggles Pockets van Het Spectrum, maar is desondanks als nummer 94 terug te vinden op het internet.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:10 uur

geplaatst: vandaag om 12:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.