menu

Lärjungen - Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt (2012)

Alternatieve titel: De Discipel

mijn stem
3,52 (21)
21 stemmen

Zweeds
Thriller

448 pagina's
Eerste druk: Norstedts, Stockhom (Zweden)

Vijftien jaar nadat seriemoordenaar Edward Hinde door toedoen van psycholoog Sebastian Bergman achter de tralies belandde, worden in de omgeving van Stockholm de lichamen van enkele vrouwen gevonden. Ze zijn vermoord op een gewelddadige wijze, die tot in detail overeenkomt met de werkwijze van Hinde, maar hij zit nog steeds in de gevangenis. Sebastian Bergman neemt met beide handen het aanbod aan om bij het onderzoek te worden betrokken. Zijn kennis rond de oude zaak is voor het politieteam meer dan bruikbaar, en het onderzoek biedt hem bovendien de mogelijkheid om bij zijn biologische dochter in de buurt te zijn. Al snel blijken de moorden inderdaad met elkaar te maken te hebben – en met Bergman zelf, op een manier die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

zoeken in:
avatar van annemieke09
4,5
Echt heel spannend en het blijft spannend tot het eind.....

5,0
Zelden zoiets moois en spannends gelezen, een echte aanrader!!

3,5
Sebastian Bergman is gewoonweg een irritante hufter en veel leden van het recherche team vind ik ronduit onsympathiek. Uitzondering Billy, die volwassen wordt in dit boek en waaaauw… Ellinor, de vriendin van Bergman. Wie van goede thrillers houdt, kan ik dit boek aanbevelen. Behoorlijk spannend.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:13 uur

geplaatst: vandaag om 12:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.