menu

The Girl Who Cried Monster - R.L. Stine (1993)

Alternatieve titel: Eet Smakelijk...!

mijn stem
2,66 (40)
40 stemmen

Engels
Griezel

136 pagina's
Eerste druk: Scholastic, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Miranda heeft een bijbaantje in de bieb en ziet daar toevallig dat meneer Mortman, de bibliothecaris, na sluitingstijd in een monster verandert en vissen, schildpadden, slakken rauw opeet. Niemand wil haar geloven omdat ze altijd grapjes maakt over enge dingen en daarom gaat ze zelf op onderzoek uit, waarbij ze bijna gegrepen wordt door 'het monster'.

zoeken in:
avatar van Psychocandy
1,5
Veel jeudgboeken zijn nog steeds leuk. Valt over deze boeken niet te zeggen, als ik eraan terugdenk. Niet omdat het smerig is, maar vanwege het lage niveau.

avatar van Thomas83
2,5
Dit vond ik ook een van de mindere boeken uit de Goosebumps-serie, maar nog altijd best vermakelijk.

avatar van tommykonijn
2,5
Ik ben het eens met mijn voorganger, ik heb vele betere Kippevel boeken gelezen deze vond ik soms een beetje saai en het einde vind ik nogal nietszeggend, ik had veel meer ervan verwacht maar wel nog vermakelijk om één keertje eens te lezen.

2,5*

avatar van bookworm
3,5
Kippenvel zijn hardstikke leuke boeken maar er zijn minderen. Wel vermakelijk. In het stemmen van boeken ben ik tot nu toe sowieso heel mild

avatar van The_Eye
1,0
Zeer slecht boek, mede door het verhaal da echt afgrijselijk is.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:50 uur

geplaatst: vandaag om 12:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.