menu

Park - Willem Claassen (2012)

mijn stem
3,17 (3)
3 stemmen

Nederlands
Psychologisch

224 pagina's
Eerste druk: Bezige Bij, Amsterdam (Nederland)

Na een tijdje te hebben samengewoond, beëindigt hoofdpersoon Willem zijn liefdesrelatie en trekt zich terug in een vakantiepark dat geen vakantiepark is. Achter de slagboom leidt hij een leven dat maar niet op gang wil komen. Alles is voorlopig. Hij woont illegaal in een woonwagen die te koop staat. Hij krijgt een nieuwe relatie, maar moet die vooralsnog geheimhouden. Uiteindelijk probeert hij zich aan het tijdelijke en verborgene te ontworstelen en vertrekt naar Thailand om een vriend te bezoeken. Daar, ver van huis, doorziet hij eindelijk waaraan het hem ontbreekt.

zoeken in:
avatar van Jasper
3,5
Mooi, onheilspellend, geestig, droog, herkenbaar en nog makkelijk te lezen ook. Heel leuk debuut dat naar meer doet verlangen.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:24 uur

geplaatst: vandaag om 03:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.